Delftse geschiedenis komt theatraal tot leven!

Delftse geschiedenis komt theatraal tot leven!

Op zondagmiddag 27 november brengen stadsverteller Dick Stammes en improvisatietheatergroep Tot Zover de Delftse geschiedenis opnieuw tot leven. In het Prinsenhof Delft worden ter plekke scenes geïmproviseerd op roemrijke historische verhalen. Wat als Balthasar het Prinsenhof niet had kunnen vinden? Hoe zou de Delftse donderslag in de 21e eeuw klinken? Als publiek geeft u de spelers extra uitdagingen mee. Zo ontstaan er hilarische en ontroerende scenes, die nooit eerder zijn gespeeld en die ook nooit herhaald zullen worden. 

De voorstelling begint om 14:00 (Deur open om 13:30) in de Van der Mandelezaal in het Prinsenhof Delft (Sint Agathaplein). Kaarten kunt u hier bestellen voor E10,00 of aan de deur tussen 13:30 en 13:45 voor E12.00.

27 november 2022 speelt To Zover met Dick Stammes in het Prinsenhof Delft